stoeltjes
Untitled-1
tafel

SCHOLEN

 
Ultima Thule speelt vaak voorstellingen voor leerlingen van het basis- en van het middelbaar onderwijs. Bij elke voorstelling wordt een lesmap gemaakt. Leerkrachten kunnen hiervan gebruik maken om hun leerlingen voor te bereiden op het theaterbezoek of om er achteraf in de les nog iets mee te doen. Lesmappen vind je op deze pagina of bij elke voorstelling.

Behalve de lesmappen, zijn ook de filmpjes die op regelmatige basis op onze website verschijnen zeer dankbaar materiaal om de leerlingen een voorsmaakje te geven van theater, van Ultima Thule en van de voorstelling die ze gaan bekijken. Al onze video’s zijn te bekijken op de vimeo-pagina. Trailers vind je ook terug bij de info over onze verschillende voorstellingen op de website.

Scholen kunnen ook gebruik maken van workshops bij onze voorstellingen. Hiervoor werkt Ultima Thule samen met MOOSS vzw binnen het PAR64 traject.. De workshops worden in de scholen zelf gegeven en sluiten zowel vormelijk als inhoudelijk aan bij de voorstelling. Meer info over het aanbod, de werkwijze en de praktische zaken via bram@mooss.org.

Voor Gentse scholen voorziet Ultima Thule elk schooljaar enkele schoolvoorstellingen. De speeldata zijn terug te vinden in de kalender. Elke Gentse school ontvangt ook een digitale brochure met daarin het aanbod van de schoolvoorstellingen voor het komende schooljaar. Leerkrachten van Gentse scholen die meer info willen of hun leerlingen willen inschrijven kunnen dit doen via info@ultima-thule.be

Leerkrachten van scholen buiten Gent verwijzen wij graag door naar de programmator van het nabij gelegen cultuurcentrum. Of er daar al dan niet een Ultima Thule-voorstelling gepland is, staat ook te lezen in onze kalender.

 
palet

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X