utkwadraat
 

VOOR WIE NET IETS MEER WIL

 

Voor wie het werk van Ultima Thule erg genegen is. Voor wie persoonlijk kennis wil maken met acteurs, regisseur, auteurs en muzikanten. Voor wie zich wil laten verrassen. Voor wie het gezelschap wil steunen. Voor wie er niet genoeg van krijgt. Voor die mensen, doen we graag iets extra. Daarvoor riepen we Ultima Thule in’t kwadraat in het leven. Op verschillende momenten door het jaar nodigen we ons publiek uit voor iets extra. Dat kan van alles zijn, de tijd zal uitwijzen wat precies.

 

ULTIMA THULE2 - AGENDA

 

3 en 4 oktober 2014 – Inleidingsgesprek Loop! @ Minardschouwburg

Op 3 en 4 oktober speelt LOOP! (Ultima Thule & HETPALEIS) in de Minard in Gent. Op vrijdagavond (3de oktober) kan wie dat wil om 19u15 een inleiding bijwonen. Regisseur Wim De Wulf zal er vertellen over de voorstelling, de achterliggende thema’s en het creatieproces. Daarna beantwoordt hij al uw vragen. Deze inleiding bieden wij gratis aan voor wie de voorstelling zal bijwonen. We vragen wel in te schrijven via info@ultima-thule.be met vermelding van het aantal personen.

 

17 oktober 2014- Open repetitie Spoor @ De Schuur 

Els, Lieve, Erik, Wim en Frank houden een open repetitie van Spoor op 17 oktober om 20u in De Schuur. Je kan er kennis maken met de artistieke ploeg en krijgt een intieme blik in het repetitieproces. De kleine publiekscapaciteit (max. 30 personen) van De Schuur zorgt voor een persoonlijke sfeer. Reserveren kan per mail naar rik@de-schuur.be met vermelding van het gekozen evenement en het aantal personen. De kostprijs bedraagt 10 euro per persoon. Kinderen tot 16 jaar betalen 5 euro. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis binnen. Meer info over De Schuur via deze link.

 

VERLEDEN

5 oktober 2013 – Voordracht en muziek uit GOMAARtrilogie @ Minardschouwburg

Starten deden we op 5 oktober 2013. Die avond speelde Ultima Thule zijn nieuwste voorstelling Den Uyl in de Minardschouwburg en voor 50 toeschouwers maakten we die avond extra speciaal. Naar aanleiding van de publicatie van onze GOMAARtrilogie (uitgeverij Bebuquin) brachten acteurs Sven Ronsijn en Els Trio samen met auteur Wim De Wulf een drietal fragmenten uit de tekst ten berde. Tussenin speelden Joch Snauwaert en Yves Meersschaert stukken uit de originele soundtrack. Deze fijne avond vond plaats in de oude spiegelfoyer van de Minardschouwburg.

 

28 november 2013 – Publieke 1ste lezing LOOP! @ Het Gouden Hoofd

Voor ons tweede initiatief verhuisden we naar café Het Gouden Hoofd in Gent. Op donderdag 28 november om 20u00 hielden we daar een publieke eerste lezing van LOOP!. Acteurs en muzikanten (Sven Ronsijn, Joris Hessels, Lore Dejonckheere, Dominique Collet, Joeri Cnapelinckx en Tom De Wulf ) brachten samen met auteur Wim De Wulf de integrale tekst. 

 

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X